search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Απόστολος Γκλέτσος: Κατεβαίνω για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τους ΑΝΕΛ – Παραμένω αριστερός στον βίο μου

19.11.2018 13:39
Απόστολος Γκλέτσος: Κατεβαίνω για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τους ΑΝΕΛ - Παραμένω αριστερός στον βίο μου - Media
 
Υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος και μάλιστα με την υποστήριξη των ΑΝΕΛ σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Ο κ. Γκλέτσος, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση των ΑΝΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του και δεσμεύτηκε για ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.
 
«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής» σχολίασε ο νυν δήμαρχος Στυλίδας.
 
Αναφερόμενος στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της παράταξής του -ονομάζεται Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους».
 
«Παραμένω αριστερός στο πώς διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε», δήλωσε αναφερόμενος στο πώς νιώθει για το γεγονός ότι τον στηρίζει ένα συντηρητικό κόμμα, ενώ σχετικά με τους άλλους υποψηφίους για το δήμο Στυλίδας, περιορίστηκε να πει ότι «τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00