search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:59
MENU CLOSE

Τα πέντε «μαγικά» για να στεγνώνουν εύκολα τα ρούχα το χειμώνα

19.11.2018 14:31
Τα πέντε «μαγικά» για να στεγνώνουν εύκολα τα ρούχα το χειμώνα - Media
 
Μια από τις δυσκολίες του χειμώνα είναι πως δεν στεγνώνουν εύκολα τα ρούχα στη βεράντα.
 
Το κρύο και η υγρασία δεν βοηθούν καθόλου στο στέγνωμα και έτσι μπορεί να περάσουν και 3 ημέρες χωρίς να έχουν καταφέρει να στεγνώσουν εντελώς.
 
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα σας.
 
Βάζετε πλυντήριο νωρίς το πρωί. Έτσι μπορεί να καταφέρουν τα ρούχα σας να στεγνώσουν πριν τα προλάβει η υγρασία της νύχτας.
 
Απλώνετε τα ρούχα σας καλά τεντωμένα και όχι διπλωμένα στη μέση. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κρεμάτε τις μπλούζες από τις άκρες και όχι από τη μέση και τα παντελόνια σας από τα μπατζάκια.
 
Μην υπερφορτώνετε την απλώστρα. Αφήνετε κενά ανάμεσα στα ρούχα σας για να κυκλοφορεί ο αέρας και να τα στεγνώνει πιο εύκολα.
 
Αν είναι εφικτό κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό είναι να γυρίζετε τα ρούχα σας και από την άλλη μεριά έτσι ώστε να τα διαπερνάει ο αέρας και από εκεί.
 
Μαζεύετε τα ρούχα σας πριν νυχτώσει. Ακόμα κι αν είναι λίγο νωπά μην τα αφήσετε στα σχοινιά το βράδυ. Την επόμενη μέρα μπορείτε να τα απλώσετε και πάλι. Αν είναι πολύ λίγο βρεγμένα σιδερώστε τα κανονικά και βάλτε τα στην ντουλάπα σας μόλις στεγνώσουν εντελώς.
 
Πηγή: spirossoulis.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57