search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Μοσκοβισί: Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα

19.11.2018 15:48
Μοσκοβισί: Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα - Media

 

Η Ελλάδα δεν αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα, παρόλα αυτά, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δέχθηκαν σχετική ερώτηση.

Ο Πιερ Μοσκοβισί δεν θέλησε να κάνει αποκαλύψεις για την έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα, την Τετάρτη.

Ομως, τόνισε «Μην περιμένετε δυσάρεστη έκπληξη, δεν θα υπάρχει». Παράλληλα σημείωσε ότι η συνεργασία με την Αθήνα είναι εξαιρετικά θετική.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Σεντένο σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν ήταν στην ατζέντα των δύο τελευταίων συνεδριάσεων των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

«Η Ελλάδα δεν έλαβε καμία επιστολή από την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

«Είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων και θα πετύχει τις δεσμεύσεις τα επόμενα χρόνια, ώστε η Ελλάδα να είναι ένα πραγματικό success story στο μέλλον», κατέληξε ο Σεντένο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24