search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Μυστήριο με πτώμα 43χρονου στο Παλαιό Φάληρο

19.11.2018 16:42
Σοκ στην Πέλλα: Και δεύτερος αστυνομικός νεκρός από κορωνοϊό - Media

 

Τις προεκτάσεις της υπόθεσης ενός 43χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζει η Αστυνομία, καθώς στον ίδιο χώρο που αναφέρθηκε ως «αιφνίδιος» ο θάνατος του άντρα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα χασίς.

Στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε το πτώμα του 43χρονου ήταν αποθηκευμένα περίπου 50 κιλά χασίς, ενώ σε ένα τραπέζι του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα πιατάκι με ένα καλαμάκι και υπολείμματα «σκόνης».

Η ουσία εστάλη στο Γενικό Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί η «ταυτότητά» της, ενώ το πτώμα του 43χρονου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο που προκάλεσε πληθώρα ερωτηματικών στους αστυνομικούς, ήταν ότι το διαμέρισμα βρέθηκε αναστατωμένο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:12