search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:01
MENU CLOSE

H Τέιλορ Σουίφτ εγκατέλειψε τη δισκογραφική εταιρεία του πατέρα της

19.11.2018 16:44
H Τέιλορ Σουίφτ εγκατέλειψε τη δισκογραφική εταιρεία του πατέρα της - Media

 

H Τέιλορ Σουίφτ εγκατέλειψε τη δισκογραφική εταιρεία του πατέρα της «Big Machine Records», αναγγέλλοντας ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Republic Records και την Universal Music Group.

Μάλιστα, δήλωσε «εκστασιασμένη» για το νέο της συμβόλαιο. Η απώλεια της Σουίφτ θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα για την Big Machine Records, η οποία αντιπροσωπεύει την 28χρονη εδώ και 12 χρόνια και είχε προσπαθήσει να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο με τη σούπερ σταρ.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη δισκογραφική, έχει πουλήσει περισσότερα από 32 εκατομμύρια ηχογραφήσεις μόνο στις ΗΠΑ και πολλές άλλες στο εξωτερικό.

«Με τα χρόνια, ο Sir Lucian Grainge και ο Monte Lipman ήταν τόσο απίστευτοι εταίροι. Είναι τόσο συναρπαστικό για μένα ότι, και η ομάδα του UMG, θα είναι η νέα οικογένεια των ηχογραφήσεών μου που προχωράει. Είναι επίσης εξαιρετικά συναρπαστικό να γνωρίζετε ότι θα κατέχω όλες τις κύριες ηχογραφήσεις μου που έχω κάνει από δω και πέρα.

«Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα να δω με τα μάτια μου μια δισκογραφική σχετικά με το μέλλον της βιομηχανίας μας. Αισθάνομαι τόσο συγκινημένη χρησιμοποιώντας τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται από τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο και το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της βιομηχανίας μας … Επίσης αισθάνομαι έντονα ότι η ροή βασίστηκε και συνεχίζει να ευδοκιμεί με βάση τη μαγεία που δημιουργούν οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς και οι παραγωγοί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:01