search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις ρατσιστικές ύβρεις Τσουκαλά κατά Αντετοκούνμπο

19.11.2018 17:10
Άρειος Πάγος: Υπέρ της κριτικής σε δικαστικούς λειτουργούς, αλλά... με μέτρο - Media

 

Παρέμβαση πραγματοποίησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στη ρατσιστική φραστική επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ο καλαθοσφαιριστής, Θανάσης Αντετοκούνμπο από τον δημοσιογράφο Τάκη Τσουκαλά, μετά το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Της ενέργειας της κυρίας Δημητρίου προηγήθηκε σχετική αναφορά προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το ΕΣΡ, από την γενική γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, καθώς και ενδεχόμενες παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:31