search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Θρήνος για το τροχαίο στη Μεσσηνία: «Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά…» (Video)

19.11.2018 18:30
Θρήνος για το τροχαίο στη Μεσσηνία: «Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά...» (Video) - Media
 
Σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.
 
«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
 
«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο, και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε ο κ. Δράκος.

Οι τρεις ανήλικοι που έχασαν τη Δευτέρα τη ζωή τους σε τραγικό τροχαίο στην περιοχή Τερψιθέας, είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι μια «κοπάνα» από το σχολείο κόστισε τη ζωή στα τρία παιδιά, τα οποία πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός, για την τελευταία μοιραία βόλτα.

Πηγή: enikos.gr/Alpha
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38