26/05/2020 17:24:58

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Aπαγορεύτηκε η μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης των μεγαλομετόχων της FF

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Aπαγορεύτηκε η μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης των μεγαλομετόχων της FF - Media

 

Με την σημερινή του απόφαση το Πρωτοδικείο Αθηνών, κάνοντας δεκτή την αίτηση 56 επενδυτών - μελών της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών για συντηρητική κατάσχεση (μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης) των μελών Δ.Σ, των ορκωτών ελεγκτών της και της Folli Follie ,σηματοδότησε την δυναμική επανεμφάνιση (μετά από πολλά χρόνια) του μετοχικού ακτιβισμού στη χώρα μας, αναφέρει η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, πλέον για το διάστημα έως τις 11/01/2019, οπότε και θα συζητηθεί η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων των 56 επενδυτών, απαγορεύεται η μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης, για ύψος ποσού 2,5 εκατ ευρώ , των μεγαλομετόχων της FF αλλά και των Ορκωτών ελεγκτών της.

Γίνεται επιτέλους αντιληπτός σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα , ο κομβικός ρόλος που οφείλουν να διαδραματίζουν οι έλεγχοι των ορκωτών ελεγκτών , τουλάχιστον στις εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.