search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:16
MENU CLOSE

«Πυρά» Μαρκογιαννάκη κατά πάντων: Στα Χανιά η ΝΔ είμαι εγώ

19.11.2018 19:11
«Πυρά» Μαρκογιαννάκη κατά πάντων: Στα Χανιά η ΝΔ είμαι εγώ - Media
 
Νέα “βέλη” και σαφείς υπαινιγμούς προς την ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.
 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης στο πλαίσιο περιοδείας που είχε προαναγγείλει και πραγματοποιεί και μετά την ομιλία στη Σούδα, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Παλαιόχωρα, όπου μίλησε μπροστά από το Λιμεναρχείο-Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που βρέθηκαν εκεί.
 
Μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά αναφέρθηκε με πικρία για τα όσα οδήγησαν στο “κόψιμό” του από το ψηφοδέλτιο του Νομού, καθώς όπως είπε “μετά από 26 χρόνια στη Βουλή και 35 που είχα τη ΝΔ στην πλάτη μου, μόνος μου με τον κόσμο πολλές φορές, είχα την απαίτηση κάποιου σεβασμού”.
 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης επιτέθηκε και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης -χωρίς να τον κατονομάζει ούτε μια φορά καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του-, που όπως είπε, του έταξε τα πάντα (θέση σε ΔΕΚΟ κλπ.) για να μην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής.
 
Ενδεικτικά ανέφερε ότι στην κατ’ιδίαν συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ του αναγνώρισε τόσα ευεργετήματα που θα άρμοζαν σε πρωθυπουργό, ενώ με το πρόσχημα της ηλικιακής ανανέωσης τον “έκοψε” από τον συνδυασμό στα Χανιά. “Η ανανέωση όμως αυτή ήταν το φύλο συκής που γρήγορα έπεσε με ανακοίνωση υποψηφίων στην ίδια ηλικία με εμένα”, τόνισε ο πρ. βουλευτής της ΝΔ.
 
Μάλιστα ο πρώην υπουργός έκανε αναφορά σε “ιδιοτελή οικογενειακά συμφέροντα” που οδηγούν σε αυτή τη συμπεριφορά ενώ όπως είπε “φτιάχνουν ένα συνδυασμό που επικεφαλής θα είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του προέδρου, που θέλουν να είναι και πρώτο στο Νομό. Με Μαρκογιαννάκη όμως υποψήφιο, αυτή η πρωτιά θα πετάξει…”
 
“Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, το πρόβλημα είναι η ηγεσία”, συνέχισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής λέγοντας ότι προβλέπεται στο καταστατικό του κόμματος, να επιλαμβάνεται σε κάθε πρόβλημα ανά Νομό η κομματική οργάνωση και τα μέλη.
 
Προέτρεψε δε να προβούν σε κάποια εκλογική διαδικασία είτε στη ΝΟΔΕ, είτε στη ΝΟΣ(Νομαρχιακή Συνέλευση) είτε στα μέλη του κόμματος σχετικά με τον συνδυασμό που θα κατεβάσει το κόμμα στο Νομό κι αν ο ίδιος δεν είναι πρώτος στις προτιμήσεις της εκλογικής βάσης, τότε δε θα είναι υποψήφιος.
 
“Απέναντι μου δεν έχω τη Νέα Δημοκρατία, γιατί Νέα Δημοκρατία στο Νομό Χανίων είμαι εγώ, δεν είναι εκείνοι. Εγώ και εσείς που δώσαμε τους αγώνες και τις μάχες εκείνα τα πέτρινα χρόνια…” είπε σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στο κοινό.
 
“Θα περιμένω έως την τελευταία στιγμή, ‘μέχρι να έρθει ο νους στην κεφαλή τους’ -που λέμε στο χωριό μου-, μήπως και δουν ότι αυτό είναι το συμφέρον της πατρίδος και του Νομού μας.” διεμύνησε ο κ. Μαρκογιαννάκης προς όλους του αποδέκτες.
 
Μάλιστα είπε ξανά αυτό που έχει δηλώσει επανειλημμένα, ότι αν δεν γίνει κάτι που να αλλάξει την ανωτέρω στάση και αν η ΝΔ τον θέσει στο περιθώριο, θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής είτε με κάποιο μικρό κόμμα που θα μπαίνει στη Βουλή είτε ως ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων συνεργαζόμενος με κάποιο άλλο κόμμα (εκτός του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής).
 
“Θα προσπαθήσω να μην σας οδηγήσω να ψηφίσετε κάτι που δεν θέλετε. Μη δελεαστείτε, μη φοβηθείτε τίποτα. Θα σας τάξουν τα πάντα, μη λυγίσετε. Εύχομαι να βάλει νερό στο κρασί του ο πρόεδρος της ΝΔ”, ανέφερε μεταξύ άλλων κλείνοντας την ομιλία του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
 
Πηγή: zarpanews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11