search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:01
MENU CLOSE

Υπόθεση Ζακ: Σήμερα το πόρισμα των ιατροδικαστών – Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

20.11.2018 07:09
Ζακ Κωστόπουλος: Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης - Media

 

Σήμερα Τρίτη, μεσημέρι, αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Από πληροφορίες που προέρχονται από την ιατροδικαστική υπηρεσία, επιβεβαιώνονται όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ έγινε γνωστό ότι έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις που είχαν ζητηθεί από τους ιατροδικαστές.

Κατά τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ενώ από τις τοξικολογικές δεν προκύπτει κάτι που να σχετίζεται με τους λόγους που προκάλεσαν τον θάνατο του 33χρονου, οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν ευρήματα, που συνεκτιμώμενα με τις διαπιστώσεις της νεκροτομής (κυρίως τα χτυπήματα που δέχτηκε και άλλα ευρήματα), οδηγούν στη διακρίβωση των αιτών θανάτου.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα παραδοθεί στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία έκανε την προανάκριση και συνέταξε τη δικογραφία και αμέσως θα αποσταλεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ παράλληλα θα δοθεί στην δημοσιότητα.

Πάντως είναι σημαντικά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς βεβαιώνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε κάνει χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας.

Τέλος, για το σημερινό πόρισμα, οι ιατροδικαστές θα παραδώσουν το υλικό στην οικογένεια και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση και στη συνέχεια από εκεί ο φάκελος που τυπικά κλείνει από την Αστυνομία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Πλέον, όλα θα κριθούν στο δικαστήριο καθώς μιλάμε για μια υπόθεση που έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00