search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:15
MENU CLOSE

Μπερίσα: Να καταργηθεί ο εορτασμός του ΟΧΙ στη Βόρειο Ήπειρο 

20.11.2018 09:38
Μπερίσα: Να καταργηθεί ο εορτασμός του ΟΧΙ στη Βόρειο Ήπειρο  - Media

 

Να καταργηθεί ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940-1941 στα ελληνικά στρατιωτικά κοιμητήρια της Βορείου Ηπείρου, ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Μιλώντας σε εκπομπή του «REPORT TV» o πρώην Αλβανός πρωθυπουργός, συνέδεσε τον Κατσίφα με παραστρατιωτικές ελληνικές οργανώσεις, αφήνοντας αιχμές πως πίσω από το περιστατικό που μπορεί να κρύβεται και η Ελλάδα με στόχο την… Βόρειο Ήπειρο.

«Ο Κατσίφας χρησιμοποιήθηκε ως βορά των σφαιρών. Το περιστατικό στους Βουλιαράτες ήταν ένα οργανωμένο σενάριο από τον κάτω γείτονά μας (Ελλάδα). Ήταν στρατιωτικός, μέρος των πιο ρατσιστικών εξτρεμιστικών κύκλων εναντίον των Αλβανών. Ήταν ένα σενάριο για να αναδειχθεί η Βόρειος Ήπειρος (Vorio Epirin). Αυτό συνέβη τώρα επειδή η χώρα δεν έχει κυβέρνηση», δήλωσε συγκεκριμένα, ο Μπερίσα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14