search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:49
MENU CLOSE

Έχανε την πτήση της και έτρεξε με απόγνωση στο διάδρομο – Της έκαναν τάκλιν για να τη σταματήσουν (Video)

20.11.2018 09:39
Επιβάτης με κορωνοϊό πέθανε σε αεροπλάνο την ώρα της πτήσης – Ερωτήματα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί (Video)  - Media

 

Μια αλαφιασμένη γυναίκα άρχισε να τρέχει μέσα στον διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης των αεροπλάνων για να «πιάσει» το δικό της αεροπλάνο και να προλάβει την πτήση της. Το αεροσκάφος εκείνη τη στιγμή τροχοδρομούσε στο αεροδρόμιο του Μπαλί. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου και εκείνοι αλαφιασμένοι έτρεχαν από πίσω της να την προλάβουν μήπως πέσει στις ρόδες κάποιου αεροσκάφους και προκληθεί χάος.

Η γυναίκα άγνωστο πως κατάφερε να περάσει από όλα τα μέτρα ασφαλείας και να βγει στον διάδρομο. Είχε καθυστερήσει και η πτήση της για Τζακάρτα αναχωρούσε χωρίς εκείνη μέσα.

Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο άρχισαν να την καταδιώκουν και ένας από αυτούς όταν την έφτασε σε απόσταση αναπνοής, της έκανε ένα μεγαλοπρεπές τάκλιν και τη σώριασε στο έδαφος.

Εναντίον της δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, της βρήκαν θέση για τον προορισμό της σε άλλη πτήση και αναχώρησε την ίδια μέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48