search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:02
MENU CLOSE

«Τορπίλη» στο γάμο – show του Κούστα – Στον Άρειο Πάγο το διαζύγιο του εφοπλιστή

20.11.2018 10:31
«Τορπίλη» στο γάμο - show του Κούστα – Στον Άρειο Πάγο το διαζύγιο του εφοπλιστή  - Media

 

Την ώρα που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας οι αποκαλύψεις γύρω από τον γάμο – φιέστα του Γιάννη Κούστα με την 25χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα, τον περασμένο Ιούνιο στο δουκάτο του Σορέντο της νότιας Ιταλίας, Η «μητέρα των μαχών» που δόθηκε χθες στον Άρειο Πάγο μεταξύ του 62χρονου εφοπλιστή και της πρώην συζύγου του Σοφίας Γιαννικοπούλου απειλεί να τον τινάξει για τα καλά στον αέρα.

Με το νομικό οπλοστάσιο τους, οι δυο τους πυροδότησαν μια βραδυφλεγή βόμβα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο τους, που εκκρεμεί μέχρι νεωτέρας, καθώς θα περάσουν μερικοί μήνες ώσπου να εκδοθεί η απόφαση των αρεοπαγιτών που θα κρίνει εάν οι δρόμοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού θα χωρίσουν αμετάκλητα με τη βούλα της δικαιοσύνης.

Τον τελευταίο λόγο θα έχει το Ανώτατο δικαστήριο που θα αποφανθεί εάν ο 62χρονος θα παραμείνει «δέσμιος» του γάμου του με τη Σοφία Γιαννικοπούλου. Άλλωστε η γαμήλια φιέστα του καλοκαιριού δεν ήταν – εν τέλει – κανονική τελετή αλλά μια απλή ανταλλαγή όρκων αφού τυπικά ο εφοπλιστής παραμένει ακόμη παντρεμένος με την πρώην ηθοποιό με την οποία έχει αποκτήσει και δυο κόρες.

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία οι συνήγοροι των δυο πλευρών έδωσαν μάχη με επίκεντρο την εφετειακή απόφαση, η οποία επι της ουσίας επικύρωνε την πρωτόδικη κρίση που άναβε πράσινο φως στο δικαστήριο.

Προσφυγή

Στο Εφετείο είχε προσφύγει η εν διαστάσει σύζυγος του προέδρου της Danaos Corporation, ζητώντας «να εξαφανίσει την υπ αρίθμόν 9416 απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου που εκδόθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2017 και με την οποία λύθηκε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού που είχε τελεστεί στις 30 Ιουνίου του 1996 στη Βάρκιζα.

Ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Σοφίας Γιαννικοπούλου ως αβάσιμη με αποτέλεσμα εκείνη να προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του 62χρονου εφοπλιστή προέβαλε ως επιχείρημα ότι η αίτηση αναίρεσης της πρώην ηθοποιού αντίκειται στα άρθρα της ΕΣΔΑ που αφορούν τα δικαίωμα των ανθρώπων να λύνουν τον έγγαμο βίο τους.

Μάλιστα τον Γιάννη Κούστα εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, ο οποίος είχε ρόλο… κουμπάρου στο γάμο του 62χρονου με τη Δήμητρα Μέρμηγκα.

Οι δυο πλευρές επικεντρώθηκαν σε νομικά ζητήματα και έχουν περιθώριο τριών ημερών προκειμένου να καταθέσουν τα σημειώματα τους στην έδρα του δικαστηρίου.

 

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30