search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:48
MENU CLOSE

Στο Σύνταγμα… με θέα και γεύση

20.11.2018 11:41
Στο Σύνταγμα… με θέα και γεύση - Media

 

Η κουζίνα των Κυκλάδων πρωταγωνιστεί στην νέα πρωτοβουλία του Public Café στο Σύνταγμα. Για όλο το μήνα Νοέμβριο παρουσιάζεται η κουζίνα της Τήνου με πιάτα για τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ντόπιες τοπικές ύλες.

Τις συνταγές έχει επιμεληθεί ο chef Στέφανος Μαραγκός του μοναδικού «Μαραθιά» που τόσο χρόνια στην Τήνο διδάσκει την γαστρονομία στο ανθρώπινο μέτρο με οδηγό και εμπνευστή τον Μαρίνο Σουράνη. Της εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες έφεραν στην Αθήνα κατευθείαν από την Τήνο οι ίδιοι οι παραγωγοί τους. Ο Μιχάλης Ξανθάκης με το τηνιακό μέλι, ο Γιάννης Κρητικός με τα αλλαντικά του (λούζα, λουκάνικα), ο Μάνθος Βίλλας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό του νησιού, με τα μοναδικής γεύσης τυριά και γαλακτοκομικά και ο Μιχάλης Κοντιζάς τα κρασιά.

Το μενού αποτελείται από:

· λαχανοντολμάδες γιαλαντζί με ρύζι και ρεβύθια φαλαταδιανά

· κριθαρώτο με άγρια μανιτάρια και παλαιωμένη γραβιέρα Τήνου, και

· κέικ μήλου με γλάσο καραμέλας γάλακτος.

Όποιος θέλει να ξαναζήσει τις καλύτερες στιγμές καλοκαιριού, το Public Café έχουν την μαγική συνταγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:47