search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Νέα σενάρια για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ζωντανή και να μην ξέρει ποια είναι»

20.11.2018 12:46
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: Σε χωράφι κοντά στο Ανόβερο οι έρευνες - Media

 

Η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν θα μπορούσε να είναι ζωντανή και φυλακισμένη σε ένα μπουντρούμι με καμιά ιδέα για το ποια είναι, δήλωσε πρώην ντετέκτιβ που συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησή της.

Ο Ντέιβιντ Έντγκαρ, ένας συνταξιούχος Ντετέκτιβ Επιθεωρητής, είναι πεπεισμένος ότι η Μαντλίν απήχθη από κάποιο κύκλωμα παιδικής πορνείας.

«Είναι πολύ πιθανό να κρατείται κάπου αιχμάλωτη, ενδεχομένως σε υπόγειο κελάρι ή μπουντρούμι και θα μπορούσε να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο 61χρονος στη βρετανική «Sun».

Ο πρώην ντετέκτιβ πιστεύει ότι η μικρή Μαντλίν θα μπορούσε να βρίσκεται στην Πορτογαλία, χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα.

Επιπλέον 169.000 ευρώ επενδύθηκαν την περασμένη εβδομάδα για την αναζήτηση του παιδιού.

«Όχι γιατί δεν θέλησα να προσπαθήσω, αλλά ως ιδιωτικός ερευνητής αντιμετώπισα ορισμένους περιορισμούς και εμπόδια σε αντίθεση με τις επίσημες αρχές», δήλωσε ο Έντγκαρ, ο οποίος έχει μεταφέρει όλα τα ευρήματά του στις αστυνομικές αρχές.

«Τώρα πλησιάζουμε το 12ο έτος, αυτό είναι ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή και κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της. Κάποιος ξέρει τι συνέβη και ήρθε η ώρα να προχωρήσουν μπροστά, μπορεί να έχουν ήδη κάνει και οι αστυνομικοί να περιμένουν να ομολογήσουν», πρόσθεσε.

Ο Έντγκαρ εκτίμα ότι η Μαντλία, η οποία αν είναι ακόμη ζωντανή θα είναι 15 ετών τώρα, θα μπορούσε να ζει με τον απαγωγέα της σε καταφύγιο ή υπόγειο σπίτι στις δημοφιλείς παραθαλάσσιες πόλεις στο Αλγκάρβε, από όπου απήχθη.

Είπε: «Θα μπορούσε κυριολεκτικά να είναι οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά η διαίσθησή μου είναι ότι είναι στην Πορτογαλία. Η πιθανότητα ότι μπορεί να έχει μεταφερθεί παράνομα έξω από τη χώρα χωρίς να εντοπιστεί είναι εξαιρετικά αδύνατον να συμβεί»

«Αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Όλοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και οι γονείς της δεν θα σταματήσουν ποτέ. Υπάρχει η πιθανότητα η Μαντλίν να είναι ακόμα ζωντανή και μπορεί να έχει κρυφτεί κάπου και να μην γνωρίζει ποια είναι και ότι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας αναζήτησης», συμπλήρωσε.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από ένα διαμέρισμα διακοπών στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, μόλις ημέρες πριν από τα τέταρτα της γενέθλια. Είχε μείνει μόνη της να κοιμάται με τα μικρότερα δίδυμα αδέλφια της, ενώ οι γονείς της βρίσκονταν σε ένα κοντινό εστιατόριο με φίλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:27