search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:37
MENU CLOSE

Εφιάλτης: Έφτιαξε… ριζότο με το πτώμα του πρώην συντρόφου της

20.11.2018 14:08
Ρύζι κατά της παχυσαρκίας: Σε ποια ποσότητα & πόσο συχνά πρέπει να καταναλώνεται - Media

 

«Δεν υπάρχει δαίμονας της κόλασης σαν μια γυναίκα απατημένη», (Hell hath no fury like a woman scorned), είχε γράψει το 1697 ο Άγγλος θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Κόνγκριβ και ένας άνδρας γνώρισε την γυναικεία οργή με τον πιο απάνθρωπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαροκινά ΜΜΕ, μια γυναίκα σκότωσε τον εραστή της, όταν εκείνος την εγκατέλειψε και στη συνέχεια με το πτώμα του έφτιαξε ένα παραδοσιακό πιάτο με ρύζι, το machboos.

Όπως αναφέρουν οι αναφορές της αστυνομίας, το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας ενημερώσε τη γυναίκα ότι προτίθεται να παντρευτεί μια άλλη. Τότε εκείνη έξαλλη τον σκότωσε, τον κομμάτιασε και έριξε τα υπολείμματά του σε μπλέντερ ώστε να τον κάνει κιμά για το πιάτο.

Η αστυνομία αποκάλυψε το έγκλημα όταν, μετά από καταγγελία του αδελφού του θύματος ότι έχει εξαφανιστεί, έκανε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας και ανακάλυψε στο μπλέντερ ένα δόντι, το οποίο ταυτοποίησε μέσω ελέγχου του DNA.

Η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και αναμένεται να οδηγηθεί σε δίκη, ενώ φέρεται να είπε ότι το έκανε για εκδίκηση…

Πληροφορίες: Mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15