search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Συνάντηση Χαρίτση με τις καθαρίστριες στα σχολεία

20.11.2018 21:59
Χαρίτσης: Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα φυλακές δεν αποτελούν λύση ούτε για τις τοπικές κοινωνίες ούτε για τους πρόσφυγες - Media

 

«Προτεραιότητά μας η κατοχύρωση των αυτονόητων εργασιακών δικαιωμάτων τους» υπογραμμίζει ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα η οποία αναφερόμενη στο διεκδικητικό πλαίσιο του κλάδου επισημαίνει στον λογαριασμό της στο twitter: «Το βασικό αίτημά τους για κανονικές συμβάσεις εργασίας, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δεν είναι μόνο δίκαιο, είναι και ηθικό και πρέπει να γίνει πράξη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:29