search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη ΝΔ ο Κουτσούκης αν ψηφιστούν τα μέτρα

08.02.2012 12:56
Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη ΝΔ ο Κουτσούκης αν ψηφιστούν τα μέτρα - Media

Φωτιά στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας έβαλε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Ν. Κουτσούκης, με δηλώσεις του στον Βήμα FM 99,5:

Φωτιά στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας έβαλε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Ν. Κουτσούκης, με δηλώσεις του στον Βήμα FM 99,5: «Εάν ο κ. Σαμαράς πιστεύει ότι με αυτό το “ναι”, που ενδεχόμενα θα πει, η χώρα θα σωθεί, ας το κάνει. Αλλά να ξέρει ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας – κι αυτό φαίνεται – θα κατρακυλήσουν και θα πάνε στα ποσοστά που είναι σήμερα το ΠΑΣΟΚ».

«Εγώ λέω ότι πρέπει να πουν “όχι” γιατί οι αρχηγοί των κομμάτων γίνονται ηγέτες με τα λίγα και στιβαρά “όχι” και όχι, με τα πολλά και υποτακτικά “ναι”», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι αν αρνηθούν οι αρχηγοί το νέο πακέτο μέτρων «δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία.».

«Πιστεύω ακράδαντα ότι, μόλις διασφαλίσουν και με τους ειδικούς λογαριασμούς που λέει η κ. Μέρκελ τα χρήματά τους και τόκους των δανείων που μας έδωσαν, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η χώρα θα πάει στην χρεοκοπία» ανέφερε.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το εάν θα αποχωρήσει από τη ΝΔ, απάντησε ότι «αυτό θα το αποφασίσω την ώρα που θα το δω. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες εγώ από τώρα. Έχω κατά νου πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα κάνει, περίπου, πάνω-κάτω, τα ίδια πράγματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:31