search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:14
MENU CLOSE

Λονδίνο: Σάλος με τον θάνατο Έλληνα αστέγου – Πώς εμπλέκονται οι αστυνομικοί

21.11.2018 09:59
Διασώστες νόμιζαν πως άστεγος είχε πνιγεί σε κανάλι και αυτός δροσιζόταν (Video) - Media

 

Ένας Έλληνας άστεγος άφησε την τελευταία του πνοή έξω από αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου, όπου είχε πάει για να παραλάβει τον σκύλο του, αφού εκδιώχθηκε από αστυνομικούς καθώς κάπνιζε.

Ο άστεγος είχε μπει σε κοντινό νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα λόγω δερματικής μόλυνσης και η αστυνομία βρήκε τον σκύλο του στο δρόμο.

Σύμφωνα με το BBC, ο άστεγος εκδιώχθηκε βιαίως από το αστυνομικό τμήμα καθώς κάπνιζε. Αναγκάστηκε να μείνει έξω από το κτήριο και οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό τα ξημερώματα.

Μία από τους αστυνομικούς που τον έδιωξαν απολύθηκε καθώς όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, αφού έδιωξε τον άστεγο είδε μια ταινία, παρότι ήταν εν ώρα υπηρεσίας.

Η αστυνομικός, όπως αναφέρουν οι Αρχές, «δεν επέδειξε την απαραίτητη φροντίδα και δεν τον πρόσεξε μετά την εκδίωξή του από το τμήμα».
Ακόμη ένας αστυνομικός είναι αντιμέτωπος με κυρώσεις για τη στάση που τήρησε κατά το περιστατικό.

Ο Έλληνας άστεγος, όπως αναφέρει ο Independent, έπαθε υποθερμία και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία για αμέλεια στους υπευθύνους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12