search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα: Τι ζήτησε από τα ΜME

21.11.2018 10:21
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα: Τι ζήτησε από τα ΜME - Media

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε προσωρινά η Βικτώρια Καρύδα, η οποία αποφάσισε να μιλήσει στα Μέσα μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αγαπηνού.

«Η κυρία Καρύδα μας ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων», είπε και συνέχισε τονίζοντας πως το μοντέλο επιθυμεί την παύση της προβολής οπτικοακουστικού υλικού σχετικού με την εκτέλεση του συζύγου της.

«Ζητώ από το σύνολο του ελληνικού Τύπου την άμεση παύση της αναμετάδοσης του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της, το οποίο προσβάλλει τόσο την ίδια και την οικογένειά της, όσο και τη μνήμη του νεκρού».

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που πασχίζουν να εξασφαλίζουν την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με πρώτη και καλύτερη την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:34