search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:20
MENU CLOSE

Κυπαρισσία: Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο – Τετάρτη και Πέμπτη οι κηδείες των άλλων δύο 15χρονων μαθητών

21.11.2018 12:36
Κυπαρισσία: Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο – Τετάρτη και Πέμπτη οι κηδείες των άλλων δύο 15χρονων μαθητών - Media

 

Το τελευταίο «αντίο» στους 15χρονους μαθητές που βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ετοιμάζονται να πουν συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 15χρονου Νίκου Τριαλλώνα, τον οποίο αποχαιρέτησαν με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι οι συμμαθητές του από το ΕΠΑΛ της Κυπαρισσίας, αλλά και η ομάδα όπου αγωνίζονταν οι τρεις φίλοι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στην Αγία Τριάδα.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του 15χρονου, η γυναίκα που μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχασε το μοναχοπαίδι της. Υποβασταζόμενη από τον αδελφό της, οδήγησε το μοναχογιό της στην τελευταία του κατοικία.

Η μητέρα του Νίκου εργάζεται στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και ήταν εκεί όταν έφτασε το παιδί της μετά το τροχαίο. Ο διοικητής του νοσοκομείου περιέγραψε τις συγκλονιστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν όταν η μητέρα του 15χρονου πληροφορήθηκε ότι το παιδί της επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

Αυτή ήταν η πρώτη κηδεία, καθώς ακόμα δεν έχουν κηδευτεί οι δύο του φίλοι, Χρήστος και Ενρίκο που βρίσκονταν μαζί του στην τελευταία τους βόλτα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15