search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:12
MENU CLOSE

Άκης Τσοχατζόπουλος: η χρυσοφόρος επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ! 

21.11.2018 12:53
Άκης Τσοχατζόπουλος: η χρυσοφόρος επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ!  - Media

 

Είναι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση κατάφερε το μοναδικό: να προσεταιριστεί όλες τις υπόλοιπες ιδεολογίες εκτός από την δική του! Συνεργάστηκε με την ακροδεξιά του Καμμένου, χρησιμοποίησε την καραμανλική δεξιά και στελεχώθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Κι όλα αυτά, σερβιρισμένα μέσα από ένα θεωρητικό νεφέλωμα κουκουέδικου δογματισμού, αριστερίστικου τυχοδιωκτισμού και αναρχοαυτόνομης μαστούρας. Σχεδόν πουθενά δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ – αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο αντιπροσωπευτικό εξάμηνο με τον Τσίπρα, Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου του οποίου η παραγωγή ξεπέρασε τις αντίστοιχες χολιγουντιανές παραγωγές κάνοντας τες να μοιάζουν με επαρχιώτικες παραστάσεις. Το σκηνικό κόστισε στη χώρα μόνο 150 δις σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις.

Στο ιδεολογικό, επίσης, επίπεδο στη διεθνή σκηνή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπήρξε η πιο αντιαμερικανική – φιλοαμερικανική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Εδώ δεν θα είμαστε αυστηροί: είναι πράγματι ένα σοκ από τα τσικνισμένα τσιπουράδικα των Εξαρχείων με λιγδιασμένα αμπέχονα να περνάς τις πύλες του Λευκού Οίκου με σμόκιν ή από τη Γαλλία να πετάγεσαι … στο Στρασβούργο για ένα τζιν τόνικ καπνίζοντας πούρα από την μήτρα της επανάστασης: κουβανέζικα! Ας είναι καλά οι διεφθαρμένοι !

Έτσι ο Τσοχατζόπουλος αποδείχτηκε το πλέον πολύτιμο περιουσιακό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι τους στερεί η ιδεολογική τους ασυναρτησία, τους το χαρίζει ο Τσοχατζόπουλος! Μαγαζί γωνία! Τον Τσοχατζόπουλο, που τους θαυμάζει και τους ψηφίζει, έχουν εικόνισμα. Από τον Άκη ζουν οι αδιάφθοροι!

Η πλέον αποδοτική επένδυση για την χώρα (δηλαδή τον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης) είναι τα σκάνδαλα (των άλλων). Εκεί επενδύουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκεί ψωνίζει κι ο σοφός λαός!

Αυτή η εθνική πολιτική ευτύχησε να βρει τον ιδεολογικό της εμπνευστή: τον κ. Πολάκη! Διαπρεπής πολιτική προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας που κρατούσε κατά δημόσια και παλικαρίσια δήλωσή του, διπλά βιβλία στη θητεία του ως και πλέον με καθαρά χέρια και συνείδηση ηγείται του εθνικού αγώνα κατά της διαφθοράς…σπρώχνοντας την δικαιοσύνη προς την πλευρά των κατά τεκμήριο διεφθαρμένων πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολάκης, όπως κι ο πρωθυπουργός που τον στηρίζει απερίφραστα, έπιασε το νόημα: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10