26/10/2020 10:04:49

Καλλιστεία Μις Κόσμος: Η Μις Ελλάς ανάμεσα στις 32 πρώτες (από τις 120)

Καλλιστεία Μις Κόσμος: Η Μις Ελλάς ανάμεσα στις 32 πρώτες (από τις 120) - Media

 

Στο τροπικό νησί Σάνυα της Κίνας βρίσκεται η Μαρία Λεπίδα, το κορίτσι που αναδείχτηκε Μις Ελλάς 2018 από τα ελληνικά καλλιστεία με σκοπό να διεκδικήσει το τίτλο της «Μις Κόσμος 2018».

Η Μαρία Λεπίδα βρέθηκε στον εξωτικό προορισμό στις 9 Νοεμβρίου και ήδη έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για τον τελικό των «Μις Κόσμος» που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Fox.

Μάλιστα η Μαρία Λεπίδα χτες μετά από ψηφοφορία διακρίθηκε μέσα στις 32 πρώτες υποψήφιες του «Μις Κόσμος» (από τις 120), ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις με την πριγκιπική τουαλέτα που φόρεσε από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Τάνια Χριστοφοράτου.

Στην παραπάνω ψηφοφορία νικήτρια αναδείχτηκε η Μις Γαλλία, ενώ το βραβείο του καλύτερου ρούχου πήρε η Μις Νότια Αφρική και η Μις Κίνα.

Ωστόσο για να δημιουργηθεί η 40αδα του τελικού από τα 120 κορίτσια που βρίσκονται στην Σάνυα, θα πρέπει οι υποψήφιες να περάσουν 7 δοκιμασίες- αναμετρήσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.