05/07/2020 17:16:50

Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών ο Ατρόμητος

Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών ο Ατρόμητος - Media

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε αφαίρεση τριών βαθμών στον Ατρόμητο για οφειλές στον Σωκράτη Φυτανίδη, ωστόσο η ΠΑΕ κινήθηκε αστραπιαία και διευθέτησε άμεσα το θέμα...

Για την ακρίβεια, ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου διεκδικούσε οφειλόμενα από την λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο και η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε η απόφαση η οποία δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα θα τιμωρούσε τον Ατρόμητο με αφαίρεση τριών βαθμών σε περίπτωση που δεν διευθετούσε το οικονομικό θέμα.

Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, ο Ατρόμητος έχει ήδη διευθετήσει την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη και πλέον δεν τίθεται θέμα τιμωρίας, πόσω μάλλον αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία "Ποδοσφαιρική Ανώνμυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατόμητος Αθηνών 1923", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ' αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματιος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.