search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08
MENU CLOSE

Μαξίμου σε ΚΙΝΑΛ: «Εμπλέκετε τον ΠτΔ στο C4I» – Τι απαντά η Γεννηματά, το σχόλιο της ΝΔ

21.11.2018 16:42
Τι απαντά συνεργάτιδα του Τσίπρα για τα παράπονα ΝΔ για το Μαξίμου - Media

 

Επίθεση στο ΚΙΝΑΛ και πιέσεις στη ΝΔ εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ανακίνηση του θέματος C4I και την εμπλοκή σε αυτό και του ονόματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, μαζί με άλλους υπουργούς των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού σημείωσε ότι «η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους; Αναμένουμε με ενδιαφέρον».
 
Πηγές ΝΔ: “Δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα για τον ΠτΔ”

«Δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Η ΝΔ, διευκρινίζει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν» και στη λάσπη που συστηματικά πετά για να αποπροσανατολίσει από τα τεράστια προβλήματα που η πολιτική της δημιουργεί. Αν κάποιοι άλλοι το κάνουν, αυτό δεν αφορά ούτε τη ΝΔ, ούτε την κοινωνία που θέλει να προχωρήσει μπροστά, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Γεννηματά: Έκπληξη και θλίψη από την ανακοίνωση του Μαξίμου

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου για την κατηγορία ότι εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το βούλευμα για το C4i.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Με έκπληξη και θλίψη διάβασα την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που προσπαθεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θράσος στις πολιτικές τους σκοπιμότητες. Αυτοί διαπράττουν θεσμικό ατόπημα. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε παραθεσμικό σύστημα που πλήττει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08