search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Χρηματιστήριο: Ανοδική αντίδραση, αλλά με κλείσιμο χαμηλότερα των 600 μονάδων

21.11.2018 17:10
Χρηματιστήριο: Ανοδική αντίδραση, αλλά με κλείσιμο χαμηλότερα των 600 μονάδων - Media

 

“Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης, θα ήταν θετική ένδειξη, όχι μόνο το κλείσιμο του γενικού δείκτη με θετικό πρόσημο, αλλά και υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων. Σε άλλη περίπτωση, ακόμα και αν έχει σημειωθεί ανοδική αντίδραση, οι εντυπώσεις θα παραμείνουν στην πλευρά των εν δυνάμει πωλητών” τόνιζε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και δυστυχώς η τελική εικόνα έδειξε να επαληθεύει τους συγκρατημένα απαισιόδοξους.

Πράγματι, κατά την σημερινή συνεδρίαση στο Χ.Α. και μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, επιχειρήθηκε προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης, με τους αγοραστές να παίρνουν βοήθειες από την θετική εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών, όμως ο χαμηλός τζίρος και το τελικό κλείσιμο μακριά από τα υψηλά ημέρας, άφησαν πλήθος “αστερίσκων” και αμφιβολιών, στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι αμέσως επόμενες συνεδριάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20