26/06/2019 22:23:48

Χρηματιστήριο: Ανοδική αντίδραση, αλλά με κλείσιμο χαμηλότερα των 600 μονάδων

Χρηματιστήριο: Ανοδική αντίδραση, αλλά με κλείσιμο χαμηλότερα των 600 μονάδων - Media

 

"Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης, θα ήταν θετική ένδειξη, όχι μόνο το κλείσιμο του γενικού δείκτη με θετικό πρόσημο, αλλά και υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων. Σε άλλη περίπτωση, ακόμα και αν έχει σημειωθεί ανοδική αντίδραση, οι εντυπώσεις θα παραμείνουν στην πλευρά των εν δυνάμει πωλητών" τόνιζε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και δυστυχώς η τελική εικόνα έδειξε να επαληθεύει τους συγκρατημένα απαισιόδοξους.

Πράγματι, κατά την σημερινή συνεδρίαση στο Χ.Α. και μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, επιχειρήθηκε προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης, με τους αγοραστές να παίρνουν βοήθειες από την θετική εικόνα των ευρωπαϊκών αγορών, όμως ο χαμηλός τζίρος και το τελικό κλείσιμο μακριά από τα υψηλά ημέρας, άφησαν πλήθος "αστερίσκων" και αμφιβολιών, στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι αμέσως επόμενες συνεδριάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.