20/07/2019 13:41:08

Γεννηματά: Θεσμικό ατόπημα της Κυβέρνησης η εμπλοκή ΠτΔ στην υπόθεση

Γεννηματά: «Η ανοχή στη βία και στους φασίστες είναι νάρκη στη δημοκρατία» - Media

 

Στη υπόθεση του έργου C4i καθώς και στο γενικότερα τεταμένο πολιτικό κλίμα αλλά και αν υπάρχει δυνατότητα συναινέσεων αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open Tv, με την Έλλη Στάη.

Αναφορικά με την υπόθεση C4i, η κ. Γεννηματά δήλωσε τα εξής: «Με πολύ μεγάλη έκπληξη αλλά και με θλίψη ενημερώθηκα ότι το Μαξίμου εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση με την οποία φαίνεται ότι με θρασύτητα προσπαθεί να εμπλέξει Παυλόπουλο στις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες. Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα από την Κυβέρνηση. Ο πολίτης πρέπει να αισθάνεται σιγουριά ότι υπάρχει κράτος δικαίου» και συνέχισε λέγοντας:

«Πρόκειται για την ανάθεση και παραλαβή του έργου, είχε εξεταστεί σε εξεταστική της Βουλής το 2011, από τότε έχουν περάσει χρόνια. Αν προκύπτουν νέα στοιχεία και εισηγήσεις εισαγγελέων τα θέματα πρέπει να επανεξετάζονται. Τα ψέματα σε αυτή την κυβέρνηση δίνουν και παίρνουν».

Σε ερώτηση για τις εκλογές, η Φώφη Γεννηματά ζήτησε καθαρή εντολή από τους ψηφοφόρους ενώ έκανε και λόγο για «συμμαχίες που βοηθούν την κυβέρνηση στο έργο της εξόντωσης των πολιτικών της αντιπάλων» όπως επίσης και για «σχέδιο διαχείρισης της επερχόμενης πολιτικής ήττας» της Κυβέρνησης που εκπονείται από το Μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.