23/07/2019 04:53:28

ΕΜΜΥ: Καλύτερη δραματική σειρά το La Casa De Papel (Video)

ΕΜΜΥ: Καλύτερη δραματική σειρά το La Casa De Papel (Video) - Media

 

Η ισπανική περιπέτεια με την υπόθεση ληστείας του νομισματοκοπείου επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και την επιτυχημένη παραγωγή εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων ο δημιουργός της σειράς Álex Pina, ο Διευθυντής Παραγωγής Esther Martínez Lobato και ο Diego Ávalos, Διευθυντής Πρωτότυπου Διεθνούς Περιεχομένου για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

 

«Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ - τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση», σχολίασε για τη βράβευση ο Álex Pina.

Το La Casa de Papel περνάει στην ιστορία ως η πρώτη Ισπανική Πρωτότυπη Διεθνής σειρά που κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα EMMY.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των πρώτων κύκλων του La Casa de Papel, ο τρίτος κύκλος της σειράς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.