search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:21
MENU CLOSE

ΕΜΜΥ: Καλύτερη δραματική σειρά το La Casa De Papel (Video)

21.11.2018 18:19
ΕΜΜΥ: Καλύτερη δραματική σειρά το La Casa De Papel (Video) - Media

 

Η ισπανική περιπέτεια με την υπόθεση ληστείας του νομισματοκοπείου επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και την επιτυχημένη παραγωγή εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων ο δημιουργός της σειράς Álex Pina, ο Διευθυντής Παραγωγής Esther Martínez Lobato και ο Diego Ávalos, Διευθυντής Πρωτότυπου Διεθνούς Περιεχομένου για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

 

«Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ – τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση», σχολίασε για τη βράβευση ο Álex Pina.

Το La Casa de Papel περνάει στην ιστορία ως η πρώτη Ισπανική Πρωτότυπη Διεθνής σειρά που κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα EMMY.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των πρώτων κύκλων του La Casa de Papel, ο τρίτος κύκλος της σειράς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19