search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Σε αγώνα κατς: Του έριξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι και ο παλαιστής χαροπαλεύει (Video)

22.11.2018 07:18
Σε αγώνα κατς: Του έριξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι και ο παλαιστής χαροπαλεύει (Video)  - Media

 

Ο αγώνας ξέφυγε από τα γνωστά χτυπήματα. Και κάποια στιγμή ο ένας παλαιστής παίρνει φόρα και εκσφενδονίζει έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι του αντιπάλου του. Εκείνος σωριάστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, στο έδαφος. Κεραυνοβολήθηκε από το χτύπημα.

Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα πάλης (κατς) στο Μεξικό και οι αντίπαλοι ήταν ο «Ελ Κουέρβο» με τον «Άγγελο ή Δαίμονα». Οι δυο αθλητές πάλευαν στο ρινγκ μέχρι τη στιγμή που ο «Άγγελος ή Δαίμονας» έπιασε έναν τσιμεντόλιθο και τον πέταξε στο κεφάλι του «Ελ Κουέρβο» Το τσιμέντο τον βρήκε «γεμάτα» και τον πέταξε κάτω. Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Όταν δε ο «Ελ Κουέρβο» σηκώθηκε υποβασταζόμενος από τον γιατρό και περπάτησε τρικλίζοντας όλοι πίστευαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Λίγες ώρες όμως αργότερα, ο μάνατζερ του δήλωσε πως ο Κουέρβο δίνει μάχη στην εντατική για τη ζωή του.

Ο «Άγγελος ή Δαίμονας» μόλις έμαθε την κατάσταση της υγείας του αντιπάλου του δήλωσε σοκαρισμένος: «Ήθελα να του πετάξω το τούβλο στην πλάτη και όχι στο κεφάλι» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42