search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Κανίβαλοι σκότωσαν γυναίκα και έφαγαν το συκώτι της με πατάτες (Σκληρές Photos)

22.11.2018 08:17
Κανίβαλοι σκότωσαν γυναίκα και έφαγαν το συκώτι της με πατάτες (Σκληρές Photos) - Media

 

Έγκλημα που θυμίζει τον Χάνιμπαλ Λέκτορ από τη «σιωπή των αμνών» συνταράσσει την απομακρυσμένη στην ανατολή, ρωσική πόλη Νακχότκα . Ως δράστες έχουν συλληφθεί δυο άνδρες, ο Σεργκέι Μόσκοβιτς 59 ετών και ένας νεότερος άνδρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δεν έχουν γίνει επίσης γνωστά τα στοιχεία του θύματος. Μόνο ότι πρόκειται για γυναίκα 40 ετών και εκείνη κάτοικος της πόλης Νακχότκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάτοικοι σε ένα μπλοκ πολυκατοικιών παρατήρησαν δίπλα από τα σκουπίδια μια μεγάλη πλαστική σακούλα η οποία έσταζε αίμα. Κάποιος από αυτούς την άνοιξε και διαπίστωσε ότι μέσα βρισκόντουσαν τα διαμελισμένα κομμάτια από το σώμα μιας γυναίκας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν και τα μέλη της γυναίκας πεταμένα σε μια χωματερή παραδίπλα.

Τότε με τη βοήθεια ενός σκύλου οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην πόρτα ενός διαμερίσματος του συγκροτήματος. Τη χτύπησαν και τους άνοιξε ο 59χρονος. Ο σκύλος έτρεξε κατευθείαν στη σόμπα όπου μέσα σε ένα τσουκάλι κάτι μαγείρευε ο άνδρας.

Οι αστυνομικοί αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Διαπίστωσαν ότι μαζί με τις πατάτες ο άνδρας έβραζε και κομμάτια κρέας τα οποία πήραν και έστειλαν στα εγκληματολογικά. Εκεί διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινο συκώτι που ανήκει σε γυναίκα.

Η αστυνομία εικάζει ότι οι δυο άνδρες προσκάλεσαν τη γυναίκα στο σπίτι για ένα ποτό και στη συνέχεια της έριξαν υπνωτικό και τη νάρκωσαν. Μετά τη δολοφόνησαν, την έκοψαν κομματάκια, πήραν το συκώτι της και το έφαγαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11