search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:40
MENU CLOSE

MoMA: Ντε Νίρο και ΝτιΚάπριο εξύμνησαν τον Μάρτιν Σκορσέζε

22.11.2018 08:20
MoMA: Ντε Νίρο και ΝτιΚάπριο εξύμνησαν τον Μάρτιν Σκορσέζε - Media

 

Πολλά νεαρά αγόρια μεγαλώνουν με υπερήρωες, αφίσες των οποίων κοσμούν τους τοίχους τους. Ο Τζόνα Χιλ μεγάλωσε με μια φωτογραφία του Μάρτιν Σκορσέζε πάνω από το κεφάλι του.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον σκηνοθέτη σε εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, προς τιμήν του Μάρτιν Σκορσέζε τόσο για τη συμβολή του στον κινηματογράφο όσο και για την αποκατάσταση και συντήρηση ταινιών, σύμφωνα με το Page Six.

“Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πόσο συχνά, μόνον η εικόνα σας, εμπνέει νέους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν σκηνοθέτες, κάθε μέρα”, δήλωσε ο Χιλ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σκορσέζε στην ταινία “Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ”. Τον περασμένο μήνα ο Τζόνα Χιλ έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το “Mid90s”.

“Όσον αφορά εμένα θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις, είμαι εδώ πάνω, μόνον επειδή κάνεις αυτό που κάνεις”, είπε.

Μεταξύ των ομιλητών στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για τον κινηματογράφο στο MoMA με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ένταξη σπουδαίων έργων στη συλλογή του Μουσείου, ήταν οι ηθοποιοί Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τον Σκορσέζε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:40