search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Θα ήταν μία από τις «Τρεις Χάριτες» – Αποχώρησε τελευταία στιγμή (Video)

22.11.2018 10:00
Θα ήταν μία από τις «Τρεις Χάριτες» - Αποχώρησε τελευταία στιγμή (Video) - Media

 

Στη «Φωλιά των Κου Κου» παραβρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Ρέππας μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τις «τρεις Χάριτες-, τη σειρά που είχε κάνει τεράστια επιτυχία κατά τη δεκαετία του 90.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι μία από τις τρεις Χάριτες επρόκειτο να είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ωστόσο, η ίδια επέλεξε τελικά να αποχωρήσει.

«Πήραμε τις τρεις πιο εμβληματικές κοπέλες από το Άλσος Παγκρατίου, που ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Μίνα Αδαμάκη, για να τις βγάλουμε σαν αδερφές σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αποχώρησε η Μίρκα μετά, δεν θέλησε να συνεχίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη φιλία μας και για τη γνωριμία μας», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας.

Όσο για τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ το remake της σειράς παρότι είχαν γυριστεί 3 επεισόδια… υπεύθυνη είναι η οικονομική κρίση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03