search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Στη δίκη του C4I καλούνται ως μάρτυρες Πολύδωρας-Μαρκογιαννάκης

22.11.2018 13:55
Στα «αζήτητα» της βουλής η δικογραφία για το C4i - Και τρίτη επιστολή έστειλε ο ανακριτής ζητώντας «οδηγίες»… - Media

 

Να καταθέσουν με την ιδιότητα του μάρτυρα στη δίκη για την υπόθεση παραλαβής του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I θα κληθούν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας οι πρώην υπουργοί Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Μαρκογιαννάκης, οι οποίοι, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν παρόντες κατά την πρώτη ημέρα της δίκης στις 10 του περασμένου Οκτωβρίου.

Οι δύο πρώην υπουργοί έχουν περιληφθεί στον κατάλογο των 62 μαρτύρων της υπόθεσης, μετά από αίτημα που υποβλήθηκε από την πλευρά της αμερικανικής SAIC στην Εισαγγελία. Ο κ. Πολύδωρας και ο κ. Μαρκογιαννάκης θα κληθούν από το δικαστήριο να καταθέσουν στις επόμενες συνεδριάσεις.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στην εισαγγελική πρόταση που εμπεριέχεται στο παραπεμπτικό βούλευμα που έχει εκδοθεί για την υπόθεση, το 2017, δεν θα καταθέσει, λόγω αξιώματος, ενώ σύμφωνα με το πινάκιο, η δίκη για την υπόθεση θα συνεχιστεί στις 30 Νοεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07