search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:59
MENU CLOSE

Ξόδεψε πάνω από 100.000 ευρώ για τον 26χρονο σύζυγό της – Τον σκότωσαν γκάνγκστερ (Photos)

22.11.2018 15:45
Ξόδεψε πάνω από 100.000 ευρώ για τον 26χρονο σύζυγό της – Τον σκότωσαν γκάνγκστερ (Photos) - Media

 

Η 60χρονη Νταϊάν Ντε Ζόισα από την Σκωτία υποστηρίζει ότι ο 26χρονος σύζυγός της, Πριγιαντζάνα Ντε Ζόισα, δολοφονήθηκε από γκάνγκστερ στη Σρι Λάνκα που έμαθαν ότι είχε χρήματα.

Έτσι, η 60χρονη, η οποία είχε ξοδέψει τις οικονομίες μιας ζωής για να είναι μαζί του, επέστρεψε «ταπί» στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, η 60χρονη πούλησε το σπίτι της στη Σκωτία, αποφασίζοντας να μαζέψει χρήματα για να χτίσει ένα σπίτι για εκείνη και τον 26χρονο.

Μάλιστα, φέρεται να αγόρασε στον νέο σύζυγό της ένα βανάκι. Ωστόσο, τα όνειρα μιας ειδυλλιακής συνταξιοδότησης στον ήλιο της Σρι Λάνκα, σταμάτησαν όταν ο 26χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς από γκάνγκστερ το περασμένο έτος. Προσπάθησε να πουλήσει το σπίτι τους μετά τον θάνατό του, αλλά οι συγγενείς του αρνήθηκαν καθώς το σπίτι ήταν στο όνομά του.

Έτσι, επέστρεψε στο Εδιμβούργο για να ξαναφτιάξει τη ζωή της. «Δεν μπορούσα να μείνω εκεί πια. Νιώθω κάπως ηλίθια τώρα που δεν άκουσα την οικογένειά μου και τους φίλους μου επειδή είπαν ότι η σχέση μας στηριζόταν στα χρήματα. Νόμιζα ότι πραγματικά με αγάπησε, αλλά προφανώς δεν το έκανε».

Η πρώην σύμβουλος της 60χρονης – ο οποίος υποπτεύεται ότι ο σύζυγός της είχε μια δεύτερη σύζυγο μετά από την ανακάλυψη εγγράφων στα προσωπικά της αντικείμενα – λέει ότι η γυναίκα ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε χρέη προσπαθώντας να στηρίξει την οικογένεια του μετά τον θάνατό του 26χρονου και να δώσει χρήματα για βασικές παροχές.

Προς το παρόν, θα ζητήσει βοήθεια από το τοπικό συμβούλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:58