search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Ποια από τις τρεις είναι η καλύτερη Βουγιουκλάκη;

22.11.2018 19:17
Ποια από τις τρεις είναι η καλύτερη Βουγιουκλάκη; - Media

Τρεις ηθοποιοί έχουν υποδυθεί μέχρι τώρα ρόλους τους οποίους είχε σημαδέψει η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Κορινθίου και η Κατερίνα Γερονικολού.

Η πρώτη ηθοποιός που «τόλμησε» να μεταμορφωθεί σε Αλίκη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το 2009, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha, «Έχω ένα μυστικό», βασισμένη στο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τη ζωή της μητέρας του.

Πρωταγωνίστρια η όμορφη Κατερίνα, η οποία όχι μόνο έβαψε τα μαλλιά της ξανθά αλλά όπως αποκάλυπτε χρειάστηκαν πολλές ώρες για να διαβάσει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αλίκης προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

Το σίριαλ ωστόσο δεν πήγε καλά. Κατακρίθηκε, μειώθηκαν τα επεισόδια, και τελείωσε όπως – όπως.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει αργότερα: «Τώρα έχει μείνει πολύ πίσω όλο αυτό. Είναι σαν μια άλλη ζωή. Αλλά αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος και είχα ξανά την επιλογή δεν θα το ξανάκανα. Ήταν μεγάλη ψυχική δοκιμασία, με ταλαιπώρησε».

Το Κατερινιώ θα υποδυθεί η Μαρία Κορινθίου στη θεατρική μεταφορά του έργου «Η Νεράιδα και το Παληκάρι».

Η πρωταγωνίστρια, που μέχρι πρότινος δήλωνε αμετανόητη μελαχρινή, αποχωρίστηκε το χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανθιά, προκαλώντας εντύπωση.

Αν και η παράσταση ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, τα πρώτα σχόλια ήδη έχουν γίνει με τη Μαρία να αναφέρει: «Θα πουν ότι αντιγράφω την Αλίκη, αλλά Αλίκη δεν είμαι γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορώ να γίνω για πολλούς λόγους. Πρώτον και κυριότερο γιατί η Αλίκη είναι η Αλίκη, δεύτερον γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι Αλίκη. Θεωρώ ότι είναι χαζό, είναι κουτό, είναι ανούσιο και ανώφελο να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Κανένας ηθοποιός δεν πάει να αντιγράψει τον άλλον».

Στην περίπτωση της Κατερίνας Γερονικολού, τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Η ηθοποιός, που γνωρίζει ούτως ή άλλως στιγμές δόξας, λόγω της συμμετοχής της στο δημοφιλές σήριαλ «Τατουάζ» του Alpha, μπορεί να πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όμως δεν πήρε την απόφαση να βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Γενικότερα, αποφάσισε να τηρήσει μία πιο low profile στάση χωρίς να σχολιάζει ιδιαίτερα την κριτική που δέχτηκε πριν καν ξεκινήσει το έργο για το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη.

Σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί ότι είναι «είναι μια πρόκληση και συνάμα μια ευθύνη», ενώ για το χρώμα των μαλλιών έχει πει: «Αυτή ήταν η εμφάνιση της Αλίκης. Εμείς δεν θα προσεγγίσουμε την ταινία, αλλά το θεατρικό, που είναι βασισμένο στο κείμενο του Αλέκου Σακελλάριου και την ουσία του ρόλου της Λίζας Πετροβασίλη».

Πάντως όσοι έχουν δεί την παράσταση έχουν να λένε για το σκέρτσο, τη ζωντάνια και τα μπρίο της γνωστής ηθοποιού, και οι κριτικές για την ερμηνεία της μέχρι τωρα είναι μονο θετικές.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38