search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Η ΑΑΔΕ ζήτησε 200 ευρώ από… πεθαμένο!

23.11.2018 10:16
Η ΑΑΔΕ ζήτησε 200 ευρώ από... πεθαμένο!  - Media

 

Άναυδος έμεινε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, όταν έλαβε ειδοποίηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τον… πατέρα του, μακαριστό ιερέα Ευθύμιο Βλαχοδήμο, για οφειλές της τάξης των 115 € συν 80 € προσαυξήσεις, ποσό δηλαδή συνολικά 195 €!

Το παράδοξο της ιστορίας εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο πατέρας Ευθύμιος απεβίωσε το 1998, δηλαδή 20 χρόνια πριν!

Το περιστατικό δημοσιοποίησε το trikalavoice ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η απάντηση από την Εφορία.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, Θοδωρής Αλέκος, εξήγησε ότι ο μακαριστός πατέρας Ευθύμιος Βλαχοδήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός».

«Για εμάς ο π. Ευθύμιος Βλαδοχήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός» καθώς δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός του από τους οικείους του. Επίσης η οφειλή που βεβαιώθηκε προέρχεται από χρέος προς τη ΔΕΗ καθώς ούτε εκεί έχουν αλλάξει τα στοιχεία του λογαριασμού. Εμείς στέλνουμε τα ειδοποιητήρια αυτά προκειμένου να δώσουμε περιθώριο στους ανθρώπους ή στους συγγενείς τους εντός 30 ημερών να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και δεν προχωράμε απευθείας σε κατασχέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00