search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων, λέει ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή   

23.11.2018 12:00
Η ηθοποιός που έγινε viral όταν αποκάλυψε την ηλικία της στο TikTok (Photos | Video) - Media

 

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων.

Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται. 

Ο 29χρονος ηθοποιός απαντώντας για τα πράγματα που βρέθηκαν στην τσάντα του, είπε ότι τα κουβαλούσε για ένα ραντεβού που θα είχε. 

Ο ηθοποιός παράλληλα υποστήριξε ότι το ραντεβού μπορεί να πιστοποιηθεί μέσα από τις επαφές του στο κινητό του τηλέφωνο, για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξη σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, υποστηρίζει ακόμη ότι κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:05