search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Γιατρός του Ιπποκρατείου για βιασμό ταξιτζή: «Οταν μπήκαμε στο ταξί μύριζε απαίσια»

23.11.2018 13:42
Κορωνοϊός: Θετικό στον ιό βρέφος ενός έτους από την Ξάνθη  - Media

 

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του ταξιτζή από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά.

Γιατρός από την ομάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, που βρισκόταν εκεί όταν έφτασε το ταξί με τον ηθοποιό, δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Όταν φτάσαμε εκεί, ο ένας άνδρας δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Πήγαινε μπρος-πίσω και δεν μας άφηνε να τον βάλουμε στο φορείο. Τότε ο ταξιτζής άρχισε να φωνάζει και να λέει “σώστε με, εγώ θέλω βοήθεια, όχι αυτός”»

Ο ειδικευόμενος γιατρός Ν. Κουδούνης πρόσθεσε: «Όταν μπήκαμε μέσα στο ταξί, για να δούμε τι υπάρχει, μύριζε απαίσια. Αυτό που είδα ήταν ότι το ταξίμετρο έγραφε το ποσό των 17 ευρώ», ανέφερε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι: «Ο ταξιτζής άλλαξε μετά τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”. Ο οδηγός ταξί έλεγε “τι μου έκανες, ρε αλήτη;”».

Μάλιστα, ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι έσπευσε να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του να επέμβουν όταν είδε τον ταξιτζή να είναι έτοιμος να επιτεθεί στον ηθοποιό: «Φοβήθηκα μην πάει να τον λιντσάρει».

«Η κατάσταση είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως θα σε σκοτώσω”», τόνισε.

«Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο στα πράγματα του συνοδηγού, και αυτά που βρήκε ο αστυνομικός τα έβαλε σε σακουλάκι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια τον εν λόγω κύριο και εμείς αρχίσαμε να προσπαθούμε να επαναφέρουμε τον οδηγό ταξί. Είχε πάνω από 120-130 παλμούς», συμπλήρωσε.

Τέλος, κατέληξε: «Από το καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03