search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Κτηνωδία στη Ναύπακτο – 100 ζώα νεκρά από εμπρησμό για ασήμαντο λόγο

23.11.2018 16:58
Κτηνωδία στη Ναύπακτο - 100 ζώα νεκρά από εμπρησμό για ασήμαντο λόγο - Media

 

«Μαύρη Παρασκευή» στη Σκάλα Ναυπάκτου, με τον απολογισμός από τον εμπρησμό να είναι οδυνηρός καθώς κάηκαν ζωντανά 100 ζώα.

Ο λόγος; Οι μικροδιαφορές που είχε με μαντρά για το κυνήγι στην περιοχή, τον ώθησαν αρχικά να πυροβολεί σε όχημα που επέβαιναν τρία άτομα, και στη συνέχεια να προχωράει σε άνευ λόγου εμπρησμό σε δύο μαντριά του χωριού καθώς και σε βανδαλισμούς (με βαριοπούλα) δύο οχημάτων.

Η ομαδική ζωοκτονία -100 προβάτων στην προκειμένη- θεωρείται κακούργημα για τον 26χρονο δράστη που κρύβεται στα ορεινά της περιοχής, αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το npress.gr το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου έχει κινητοποιηθεί μαζικά, αφού ο δράστης είναι εκτός ελέγχου και υπάρχει φόβος να προχωρήσει σε νέες βιαιοπραγίες ακόμα και σε πολίτες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στη Σκάλα Ναυπακτίας, προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαλε φωτιά σε δύο ποιμνιοστάσια.
Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου, κατασβήσθηκαν οι πυρκαγιές, ενώ από τις αστυνομικές υπηρεσίες διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:25