search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Αποζημίωση από τη Folli Follie διεκδικεί το Υπερταμείο

23.11.2018 17:28
Αγωγές από Folli Follie κατά του Δ. Κουτσολιούτσου και άλλων διευθυντών - Media
 
Σε χορήγηση προσωρινής διαταγής για απαγόρευση μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης των μελών της διοίκησης και της επιτροπής ελέγχου της Folli Follie, προχώρησε το Πρωτοδικείο Αθηνών, κάνοντας δεκτό το αίτημα της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας.
 
Σημειώνεται ότι η ΕΕΣΥΠ (υπερταμείο), από 1η Ιανουαρίου 2018, ελέγχει το 0,96% των μετοχών της Folli Follie. Η αίτησή της για ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας αναμένεται να εκδικαστεί στις αρχές του 2019, ενώ εκκρεμεί ήδη και αγωγή κατά των Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Γεώργιο Ζαχαρία Μαντζαβίνο, Φραγκίσκο Γρατσώνη, Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, Γεώργιο Αλαβάνο, Εμμανουήλ Ζαχαρίου, Ειρήνη Νιώτη.
 
Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ζητεί να της καταβληθεί αποζημίωση, καθώς, εκτιμά πως μέσω των πράξεων και των παραλείψεων των μελών της διοίκησης και της επιτροπής ελέγχου της Folli Follie, σχετικά με τη σύνταξη και την ορθότητα των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας, εξανέμισαν την αξία της μετοχής, ζημιώνοντας την περιουσία της ΕΕΣΥΠ και κατ΄ επέκταση του δημοσίου.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03