search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46
MENU CLOSE

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

23.11.2018 17:57
Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο - Media

 

Το απόλυτο σοκ στον Ολυμπιακό πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς με τον Ατρόμητο!

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που υπολογιζόταν ως βασική λύση για την κορυφή της επίθεσης στο ματς του Περιστερίου, ένιωσε ενοχλήσεις και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου 4 εβδομάδες.

Πλέον, το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιο, καθώς όλοι οι τραυματισμοί έχουν μαζευτεί στην επίθεση, αφού ο Χασάν έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, ο Γκερέρο μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός πάνω από έναν μήνα και ο Λάζαρος είναι επίσης off.

Άρα, εν όψει του ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μάνος, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά για ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και είναι 2η και στο +4 από τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, ακόμα πιο σύνθετη είναι η κατάσταση για το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μπέτις, αφού ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, άρα πιθανότατα ο Γκερέρο θα επιστρέψει πιο… βίαια από ό,τι ενδεχομένως να υπολόγιζε ο Πέδρο Μαρτίνς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46