24/01/2020 19:09:47

Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου είναι 2.51μ. και δυσκολεύεται να περπατήσει (Video)

Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου είναι 2.51μ. και δυσκολεύεται να περπατήσει (Video) - Media

 

O Τουρκοκούρδος, Σουλτάν Κιουσέν βλέπει τον κόσμο από τα 251 εκατοστά και κατέχει το ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες εδώ και μια δεκαετία αφού δεν έχει βρεθεί κανείς να τον ξεπεράσει! Όταν βλέπεις τον κόσμο από τόσο ψηλά μόνο εύκολο δεν είναι αφού ο συμπαθής γίγαντας χρησιμοποιεί πατερίτσες ακόμα και για να περπατήσει.

Ο Κιουσέν ξεκίνησε να παίρνει απότομα ύψος από τα 10 του, και δεν θα σταματούσε την ραγδαία ανάπτυξη αν δεν υποβαλλόταν σε ορμονοθεραπεία (στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια) για να σταματήσει η έκκριση αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό του. Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου πάσχει από ένα σύνδρομο που ονομάζεται «ακρομεγαλία», ή κοινώς ανώμαλη σωματική ανάπτυξη.

Ο Τουρκοκούρδος δηλώνει ευχαριστημένος που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες αλλά από την άλλη ανακουφισμένος που σταμάτησε να ψηλώνει! Εσχάτως, απολαμβάνει και τις επισκέψεις του σε σχολεία, εντυπωσιάζοντας τα μικρά παιδιά με το ύψος του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.