search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Οριστική δέσμευση λογαριασμών για Παπαευαγγέλου μέχρι τέλος της έρευνας

26.11.2018 17:49
Οριστική δέσμευση λογαριασμών για Παπαευαγγέλου μέχρι τέλος της έρευνας - Media

 

Δέσμευση μέχρι το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, αποφάσισε η Αρχή για την καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα.

Η εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Αρχής, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη, καθώς ερευνάται ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων μέσω συμβάσεων επιχειρήσεων συμφερόντων του πρώην αντιπροέδρου της Jumbo.

Οι επίμαχες συμβάσεις βρίσκονται στο στόχαστρο εισαγγελικών και φορολογικών αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση, με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ήδη διερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα o oποίος ερευνά τις πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές από εταιρείες του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.

Πηγή: Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:53