search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Συνελήφθη η γυναίκα που έβαζε φωτοβολίδες σε κοριτσάκι πριν το Ρίβερ-Μπόκα

26.11.2018 18:00
Συνελήφθη η γυναίκα που έβαζε φωτοβολίδες σε κοριτσάκι πριν το Ρίβερ-Μπόκα - Media

 

Άμεση ήταν η αντίδραση των Αρχών στην Αργεντινή, που συνέλαβαν τη γυναίκα που έδεσε φωτοβολίδες πάνω σε ένα μικρό κορίτσι για να τις περάσει πιο εύκολα στο γήπεδο, πριν τον τελικό Ρίβερ-Μπόκα.

Μια από τις πιο ντροπιαστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πριν τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο «Monumental», ήταν η γυναίκα, που έδενε φωτοβολίδες στη μέση ενός μικρού κοριτσιού, προκειμένου να τις περάσει πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο.

Δυστυχώς γι’ αυτήν, το βίντεο την «έκαψε».

Η εισαγγελέας, Αντριάνα Μπελαβίνα με τη βοήθεια των δικαστικών αρχών της πόλης, κατάφεραν να αναγνωρίσουν τη γυναίκα. «Το κλειδί ήταν το λογισμικό επεξεργασίας της εικόνας και η συνεργασία με κοινωνικά δίκτυα. Στις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ήταν δυνατό να ανιχνευθεί το ρολόι που φορούσε το άτομο που τοποθέτησε τις φωτοβολίδες στο παιδί, ένα αντικείμενο που παρατηρήθηκε και σε μια άλλη εικόνα σε ένα άλλο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Έτσι, η Αστυνομία πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά και προχώρησε στη σύλληψή της με την κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού. Με βάση τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα, η δράστης κινδυνεύει με φυλάκιση από 2 έως 6 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15