search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Ουρές αυτοκινήτων στους δρόμους της Αθήνας – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς (Live χάρτης)

28.11.2018 06:43
Great Wall Steed 5: Το αυτοκίνητο που πήρε μηδέν σε crash test - Πωλείται χωρίς αερόσακους και ABS (Video) - Media

 

Η Κηφισίας, το ποτάμι στον Κηφισό, η Μεσογείων και όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα ατελείωτο ποτάμι σταματημένων αυτοκινήτων, την ίδια στιγμή που τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς είναι ακινητοποιημένα λόγω της απεργίας. Τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν μόνο και αυτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ έχει καλέσει σε συλλαλητήριο στις 11 π.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10.30.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στην Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), στην Κατεχάκη, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού (από το ύψος της Λαγουμιτζή) και στη Βασ. Αμαλίας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στους δρόμους από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (“astynomia.gr”).

Δείτε live την κίνηση (κάντε κλικ στην εικόνα)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:12