search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Alpha Bank: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Φιλάρετος – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Β. Ψάλτης

28.11.2018 06:55
Κορωνοϊός-τράπεζες: Η Alpha Bank «αντιγράφει» τα... σούπερ μάρκετ - Media

 

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank ο Σπύρος Φιλάρετος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Ο κ. Φιλάρετος γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή την οποία απέστειλε πριν από λίγες ώρες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας και τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Μετά και την απόσυρση του κ. Φιλάρετου μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank είναι ο Βασίλης Ψάλτης. Η εκλογή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη από το Δ.Σ. της τράπεζας που θα συνεδριάσει την Πέμπτη.

Ο κ. Ψάλτης εργάζεται στην Alpha Bank από το 2007. Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Chief Financial Officer ενώ το 2012 αναβαθμίστηκε σε Γενικό Διευθυντή. Πριν είχε εργαστεί ως Αναπληρωτής Chief Financial Officer στην Εμπορική Τράπεζα και στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής της ABN AMRO στο Λονδίνο. 

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και Διδακτορικού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, του University of St. Gallen στην Ελβετία, με ειδίκευση στην Τραπεζική και στα Οικονομικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15