search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Καλλονή φωτογράφος γάμου διέλυσε τη δεξίωση – Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο και ούρησε σε δέντρο (Photos & Video)

28.11.2018 07:26
Καλλονή φωτογράφος γάμου διέλυσε τη δεξίωση – Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο και ούρησε σε δέντρο (Photos & Video)  - Media

 

Ένας γάμος διαφορετικός από τους άλλους. Τα είχε όλα. Είχε όμως και μια καλλονή φωτογράφο που μάλλον δεν άντεχε το ποτάκι και έκανε τη δεξίωση άνω κάτω.

Η Κάθριν Λι Μέχτα είναι μια φωτογράφος γάμων και δεξιώσεων από το Τέξας. Πριν λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει με ένα ζευγάρι που θα παντρευόταν να καλύψει το γάμο τους. Και έτσι και έγινε. Άρχισε να τραβάει φωτογραφίες από το γάμο και τη δεξίωση και κάποια στιγμή όπως γίνεται κάθισε να ξαποστάσει και να πιει και εκείνη ένα ποτάκι στα πιο πίσω τραπέζια.

Έλα όμως που μάλλον δεν άντεχε το ποτό που έριξε τις αναστολές της και λίγη ώρα αργότερα οι καλεσμένοι γύρισαν την πλάτη τους στο μπροστινό τραπέζι όπου καθόντουσαν οι νεόνυμφοι με τις οικογένειες τους και άρχισαν να κοιτάζουν προς τα πίσω όπου η φωτογράφος έκανε απροκάλυπτα σεξ επάνω στο τραπέζι της με έναν καλεσμένο του γάμου.

Ο γάμος χάλασε αμέσως. Οι καλεσμένοι δεν έδιναν σημασία στο νιόπαντρο ζευγάρι και κοίταζαν την πανέμορφη φωτογράφο που έκανε σεξ. Κάποιες καλεσμένες θείες της νύφης έκλεισαν τα μάτια ενώ κάποιες άλλες λιποθύμησαν. Ο ιδιοκτήτης του κτήματος όπου γινόταν η δεξίωση κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μέχρι να έρθουν τα όργανα της τάξεως, η φωτογράφος είχε τελειώσει τη δουλειά της, προχώρησε στο γκαζόν και ούρησε επάνω σε ένα μικρό δεντράκι. Η αστυνομία που έφτασε τη συνέλαβε για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Δεν ήταν μια ήρεμη σύλληψη. Η φωτογράφος φώναζε, ούρλιαζε και απειλύσε τους αστυνομικούς ότι θα απολυθούν. Η Κάθριν είναι παράλληλα και μοντέλο με το όνομα Μαξ Μακινταιρ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAID MONDAY are you #dirty ??????????????? #maxmcintyre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max McIntyre (@max_mcintyre) στις

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:56