search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Ζευγάρι δολοφόνησε άγρια ποδοσφαιριστή – Τον αποκεφάλισαν και του έκοψαν σύρριζα τα γεννητικά όργανα (Video)

28.11.2018 08:24
Τανζανία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από ποδοπάτημα σε λειτουργία - Media

 

Θύμα είναι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας. Θύτες είναι ένας επιχειρηματίας και η σύζυγος του οι οποίοι οδηγούνται στα δικαστήρια.

Το πτώμα του 24χρονου ποδοσφαιριστή βρέθηκε γυμνό με κομμένο τον λαιμό και κομμένα σύρριζα τα γεννητικά του όργανα. Ήταν πεταμένο σε κάτι θάμνους. Είχε βασανιστεί φρικτά όταν ακόμη ήταν εν ζωή. Προηγουμένως είχε συρθεί για 30 μέτρα και είχε αφήσει μια λωρίδα με αίμα στο δρόμο.

Αυτά εντόπισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι ξετύλιξαν τον κουβάρι και κατέληξαν πως ο ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε από τον 38χρονο επιχειρηματία Έντισον Μπρίτες. Ο Μπρίτες δεν αρνήθηκε το έγκλημα. Όμως ένα βίντεο που δείχνει τη σύζυγο του επιχειρηματία να κοιμάται δίπλα δίπλα με τον ποδοσφαιριστή λίγες ώρες πριν βασανιστεί και δολοφονηθεί, έκανε τις αρχές να απαγγείλουν κατηγορίες και στη σύζυγο, η οποία αρχικά στις καταθέσεις της είχε πει ότι δεν τον γνώριζε.

Η Κριστιάνα Μπρίτες θα καθίσει στο εδώλιο δίπλα στον άνδρα της αφού ο εισαγγελέας τόνισε: «Αναλύοντας τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για το έγκλημα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Κριστιάνα».

Ο εισαγγελέας είπε ότι η Κριστιάνα και ο ποδοσφαιριστής γνωριζόντουσαν και έκαναν παρέα. Μάλιστα η κατηγορούμενη ενθάρρυνε τον νεαρό παίκτη να τραβήξει μια φωτογραφία δίπλα της ενώ εκείνη έκανε ότι κοιμάται στο κρεβάτι, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν μια αθώα πλάκα. Τότε μπήκε μέσα στο δωμάτιο ο σύζυγος ο οποίος χτύπησε τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια τον βασάνισε μέχρι το τέλος να φτάσει να του κόψει το λαιμό και τα γεννητικά όργανα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27