search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:26
MENU CLOSE

Kärcher: Καθαρή «Παρέμβαση» στο ΚΕΘΕΑ (Photos)

28.11.2018 11:23
karche21_-19

 

Μία δράση καλής διάθεσης, εθελοντισμού και ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στην οδό Θεμιστοκλέους 67 στην Αθήνα.

Τα μέλη της Εναλλακτικής θεραπευτικής κοινότητας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση με τα σύγχρονα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και την ενεργή καθοδήγηση της Kärcher, καθάρισαν ολοκληρωτικά την όψη του κέντρου ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση.

Με μεγάλη προθυμία οι εθελοντές, το πρωί της Παρασκευής, ξεκίνησαν τον καθαρισμό των χώρων από μουτζούρες γκράφιτι και κάθε άλλη βρωμιά με τα σύγχρονα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και την ενεργή καθοδήγηση της Kärcher. Ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό με το πέρασμα ειδικού υλικού σε μορφή μπογιάς που θα αποτρέψει τη δημιουργία γκράφιτι στο μέλλον.

Μετά το τέλος της δράσης, η Kärcher παραχώρησε στο Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση το πλήρες σετ καθαρισμού που χρησιμοποιήθηκε, διασφαλίζοντας τη συνέχιση των δράσεων.

Το KEΘEA ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δημιουργήθηκε το 1989 για χρήστες ναρκωτικών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους. Το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης και Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του προγράμματος βρίσκονται στην Αθήνα. Τα μέλη του προγράμματος σχεδιάζουν και υλοποιούν κοινωνικές, περιβαλλοντικές και άλλες δράσεις.

H Kärcher, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα Συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεχίζει τις δράσεις καθαρισμού σε 25 γειτονιές της πόλης για να βελτιώσει, όχι μόνο την εικόνα της πόλης αλλά και την αισθητική της καθημερινότητας για τους πολίτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:26