search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Την βίασε, την άφησε έγκυο και του επέτρεψαν να βλέπει το παιδί (Photos-Video)

28.11.2018 12:35
Την βίασε, την άφησε έγκυο και του επέτρεψαν να βλέπει το παιδί (Photos-Video) - Media

 

Την άδεια να ασκήσει τα γονεϊκά του δικαιώματα έδωσε σε βιαστή δικαστήριο στη Μ. Βρετανία.

Η Σάμι Γούντχαουζ ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένη» όταν ανακάλυψε ότι ο Arshid Hussain, που την βίασε όταν ήταν 15 ετών, θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στη ζωή του γιου της.

H Σάμι όταν ήταν 15 ετών και έγκυος

Στην απόγνωσή της η Σάμι έκανε έκκληση στους πολίτες και στην βρετανική κυβέρνηση μέσω βίντεο που ανήρτησε ανώνυμα στο Youtube, αναγνωρίζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού.

O Arshid Hussain

«Αυτή η ιστορία είναι στην πραγματικότητα για τον εαυτό μου, για τον γιο μου και για τον άνθρωπο που με βίασε και το γεγονός ότι το συμβούλιο του Rotherham του πρότεινε να υποβάλει αίτηση γονικής επιμέλειας για το παιδί μου, έστω και αν αποδείχθηκε σε δικαστήριο – που τον καταδίκασε σε 35 χρόνια κάθειρξης – ότι ήταν ένας κίνδυνος για τον εαυτό μου και για άλλα παιδιά. Ήμουν επίσης σε θέση να αποδείξω ότι αποτελεί μια άμεση βλάβη για τον γιο μου. Αυτό συμβαίνει σε όλη τη χώρα και πρέπει να σταματήσει. Τα παιδιά δίνονται σε βιαστές και δολοφόνους για να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι οικογένειές τους. Τα θύματα βιασμού πρέπει να πάνε στα κέντρα υποστήριξης για να μοιραστούν την πρόσβαση για να δουν τους άνδρες που τα βίασαν. Ο εαυτός μου και ο βουλευτής Louise Haigh καλούν την κυβέρνηση να αλλάξει νόμο του 1989 για να εξασφαλίσει ότι οι βιαστές δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα παιδιά που έχουν συλληφθεί μέσω βιασμού και κακοποίησης και ζητώ από το κοινό να συμμετάσχει στην εκστρατεία. Οι άνθρωποι, οι γυναίκες και τα παιδιά τίθενται σε άμεσο κίνδυνο», λέει στο βίντεο.

Εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε: «Αυτό είναι προφανώς ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό και τα αρμόδια τμήματα και οι τοπικές αρχές θα εργαστούν επειγόντως για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις σε αυτή την περίπτωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:06